08.14. Hét Szemek

Éld a Benső Igazságodat

3 Napos Műhelymunka

Jerry Beusen-nel & Sandyra Andrassy-val

Budapest, 2015 Augusztus 14-16

 

A Sziv Útja

A műhelymunka képessé tesz arra hogy:

-lásd magad és másokat tisztán és mély megértéssel

-szeresd és felfedezd magad annak aki vagy

-fejlődj azáltal hogy a lényed minden részét átöleled

-teremts jelentős előrelépést a tudatosságodban

-kapcsolatba kerülj isteni impulzusaiddal és inspirációiddal

-felébreszd a magasabb bölcsességedet és kifejezd egyéni lényedet

-hogy értsd és lásd betegeid és vendégeid komplexitásukban és

- nyújts nekik egy eszközt az öngyógyításra és megerősödésre

Fedezd fel velünk a örömmel és könnyedén a szabadság és bizalom tartományait!

Az ÉnFelfedezés és Ébredés Útja

Ez a műhely új perspektívát teremt neked ahogy magadat és másokat látod majd, ez pedig hozzájárul a tudatosság emeléséhez. A módszer egy könnyen elérhető csakra alapú rendszeren keresztüli, amit a Hét Szemeknek neveznek. Ez lehetővé teszi hogy a tudatod hét szintjén megismerd önmagad.

Játékos módon feltárjuk a benső igazságunkat úgy hogy felfedezzük a minket irányító impulzusokat, érzéseket és meggyőződéseket. Képessé válunk arra hogy megszokásainkat együttérzéssel és szeretettel lássuk, és hogy szabadságot és boldogságot éljünk meg ahogy egyre közelebb és közelebb kerülünk benső énünkhöz.

A hét szintet kreatív és kísérletező módon fedezzük fel, tánccal, festéssel, természeti élményekkel és szerepjátékokkal. A különböző szinteken keresztüli utazás az impulzusok jobbára tudattalan szintjéről elvezet minket a kép alapú élményekhez és elvárásokhoz, és még tovább az elme alapú meggyőződések szintjéig. Közvetlen kapcsolatba kerülünk majd a szívterünkkel, a magasabb inspirációinkkal, az isteni bölcsességünkkel és végül összehangolódunk a forrásunkkal. Ez egy olyan utazás ahol minden következő lépés egyre tudatosítja bennünk azt hogy hogyan működünk, és segít abban hogy tisztábban lássuk hogy kik is vagyunk valójában és hogy merre tartunk. 

A Hét Szemek integrációja természetesen jelenik majd meg a hétköznapjainkban és új megvilágításban látjuk majd a valóságunkat.

Az oktatók:

Jerry képzett klinikai és szociálpszichológus, és 40 évet dolgozott oktatás, képzés és pszichoterápia területén. Fő érdeklődési területe az egyéni és transz-perszonális fejlődés. A Hét Szemek rendszerét a célból alkotta, hogy a tudat különböző szintjeit tudatosítsuk és integráljuk.

Sandyra Aurovilleben él. Életét a tudatosság evolúciójának szentelte. Régóta a világon különböző részein átadja a tudását és felébredt bölcsességét. A Hét Szemek nagyon inspirálták öt, és tisztánlátást hoztak az életébe és tanításaiba. Egyszerű és mély megértést ad nekünk önmagunkról és másokról.

Információ és regisztráció: bogizsolti@gmail.com