Bemutatkozás

Egy Álom

2005-ben véletlenül kerültünk Auroville-be. Először meglepődtünk és nem is tudtuk eldönteni, hogy szeretjük-e vagy sem. Kétszer is visszatértünk, majd 2006 őszén letelepedtünk itt. Azóta nagyon sokat kaptunk, tanultunk, változtunk. Szeretnénk tapasztalatainkat és tudásunkat másokkal is megosztani. Szeretnénk egy élő hidat létesíteni Auroville és Magyarország között, mert hiszünk abban, hogy ezzel segítjük mindkét hazánk spirituális és fizikai fejlődését. Szép a magyar nyelv, jó hogy két kifejezésünk is van a hazára, itthon és otthon. Tervezzük, hogy a gólyákat és fecskéket követve nyáron Magyarországon élünk majd, és szervezünk tanfolyamokat olyan oktatókkal akiket Auroville-ben ismertünk meg. Szeretnénk itthon megismertetni Auroville-t és spirituális küldetését. Télen pedig ismét útra kelünk és Auroville-ben az International Zone területén tervezzük felépíteni a Hungarian Pavilion-t, ahol bárki tartózkodhatna, aki Auroville-be látogat. Reméljük, hogy jönnek majd tanulni, tanítani és kikapcsolódni is Magyarországról. Om Nhamo Bhagavate!

Bogi, Zsolti, Barnabás

Történet

  • 2011. novemberében 12 Auroville-ben járt magyar összefogásával megalapult az
    Auroville Magyarország Nemzetközi Oktató-Fejlesztő-Kutató Közhasznú Egyesület (Auroville Magyarország / Auroville Hungary)
    (Egyesületi alapszabály megtekinthető a csatolt fájlok között).
  • 2012. áprilisában az egyesületet bejegyezték az Auroville International (AVI) jelenleg 42 tagú nemzetközi csapatába AVI Hungary néven.